Vika Band

30. november

Vika Band - bandet fra Pibervigen er klare for nytt besøk hos Lørenskog Jazzklubb, så det er bare å glede seg

Vika Band består av 7 herrer som spiller Gla' Jazz !

Poul Goldman - Gitar og banjo -, Tor  Haugom - Piano -, Magne Bråten - Trombone - Askjell Hjellvik - Bass -Cato Tindberg - Treblås, Morten Egge  -  Trommer, Tom Bøttger, Trompet

Lars Frank Quartet

Lørdag 28. september

Lars Frank fra Hakadal har vært flere ganger på Lørenskog Jazzklubb og nå i september kommer han med knippe gode kolleger i Lars Frank Quartet.

Her har han med seg David Skinner, piano,

Svein Aarbostad,bass

og Marcus Lewin trommer.  

Helene Edlers Happy Jazzband

Lørdag  26 oktober besøker  Helene Edlers Happy Jazzband Lørenskog Jazzklubb

Lørenskog’s Helene Edler Lorentzen har samlet sammen erfarne musikanter og laget et band som spiller standardlåter og glad-jazz.  Helene er en allsidig vokalist som har vært borti de fleste stilarter fra punk til opera. Hun medvirker på CDer utgitt over hele verden med new age-musikk sammen med Tron Syversen, hun synger med Lillestrøm Storband, en duo/trio med evergreens og Eva Cassidy-inspirert musikk og nå med et litt større mannskap i sitt Happy Jazz Band. Hun er også i gang med innspilling av album med evergreens, Eva Cassidy’s låter og et julealbum.   

Medvirkende er: Helene Edler Lorentzen - Vokal, Knut Elstad - trompet, Tron Laumann – klarinett og saksofon,  Frode Nilsen – bass, Tron Syversen – piano og Petter Lundby Nilsen, trommer,  Jan Petter Skogen trombone og Kurt Farstad, gitar

Gyldenløwe Brygge Jazzband

Lørdag 31 august besøker

Gyldenløwe Brygge  Jazzband fra Drammen - Lørenskog Jazzklubb.

Orkesteret spiller New Orleans gladjazz og andre låter som swinger. Dette er en gjeng glade musikanter som har kjørt mil etter mil på den musikalske landeveien. Orkesteret har spilt på diverse jazz-kaféer og større events. Hver høst legger de også turen til Spania, for å spille på de norske Sjømannskirkene og nordiske foreninger. 

Besetningen består av 

Steinar Leite, tuba og trekkspill

Erik Fingalsen, trommer

Bjørn Skjelbred, trompet/flygelhorn

Arvid Tangerud, trombone og vokal

Runar Gustavsen, banjo/gitar/bass og vokal

Roger Frostad , keyboard og vokal

Steinar Hannevig, klarinett, sax gitar og bass

Del denne siden